KOMPJUTERSKO UREZIVANJE SLOVA

Izrada logotipa, prosvijetljenih reklama, razne signalizacijske i info pločice (putokazi, radno vrijeme), oslikavanje vozila, izrada slova iz stiropora. Rezanje naljepnica u svih oblika i kontura.

PODNA GRAFIKA

Ispis na podnu grafiku s posebnom zaštitnom plastikom – otporno od habanje, UV zaštitom i vodootpomo na visokoj rezoluciji. Kako bi istaknuli svoj proizvod za bolju promidžbu, sve više klijenata odlučuje se za podnu grafiku .

PROZORSKA GRAFIKA

Posebno osmišljeni perforirani materijal, idealan je za oslikavanje stakala i izloga. Prolaznik izvana gleda u vašu reklamu, motiv koji ste odabrali, dok vi i dalje imate mogućnost gledanja kroz prozor.

Prozorska grafika štiti od prodiranja sunčevih zraka a s vanjske strane nudi nam reklamu
zato je posebna i fukcionalna.

PJESKARENA FOLIJA

Koristi se za staklene stijene pregrade i prozore s efektom pjeskarenog stakla. Na pjeskarenu foliju možete izrezati svoj logo firme. Prostoru daje novu estesku dimenziju i veličinu prostora i sprečava ulazak svjetlosti tijekom ljetnih i sunčanih dana.

Pogodna je i za uređenje pregrada unutar ureda, vizualno odvajanje soba za sastanke i drugih prostorija za koje ne želite da posjetitelji vida, ali i dalje želite da do njih dopire svjetlo.